Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
dobrodružství

Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
dobrodružství
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
dobrodružství
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
dobrodružství
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

dobrodružství
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
dobrodružství
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 20%
Začínají se dít velice podivné věci: banky rozdávají peníze, obchodní domy nemůžou účtovat za své zboží, takže lidé dostávají jídlo zadarmo, a letadla se odmítají vznést. Vypadá to, že nejlepší a největší počítače světa kdosi napadl a George i Annie se budou muset vypravit hlouběji do vesmíru...
dobrodružství
Ukázky

Jirka a neprolomitelná šifra

249 Kč
199 Kč
Kitty a první noční dobrodružství - 20%
Ve dne holčička, v noci kočka! Kitty se těší, že bude superhrdinkou a stejně jako maminka bude s pomocí kočičích superschopností po nocích pomáhat lidem i zvířátkům.
dobrodružství
Ukázky

Kitty a první noční dobrodružství

169 Kč
135 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije už teď. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat?
dobrodružství
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol

149 Kč
119 Kč
Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců - 20%
Vlk Brigan, leopardice Uraza, panda Dží a sokolice Essix – čtyři Padlí. Dávno předtím, než přišli na svět jako spirituální zvířata, obývali divoká zákoutí světa jako Velcí strážci, nejmocnější tvorové v Erdasu.
dobrodružství
Ukázky

Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>