Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Kočka myši nenechá
(3x)
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila.
Ukázky

Kočka myši nenechá

279 Kč
Tajná komnata
Jsou jako oheň a voda. Mocný a sebejistý šejk Zane a zakřiknutá vědkyně Cat. Největší problémy však ona sama i mocný vládce nosí v sobě. Podaří se jim je překonat, až když zjistí, že jsou si bližší, než by se zdálo. A že je spojuje víc než vášeň…
Ukázky

Tajná komnata

69 Kč
Trystanova proměna
Protože rodinnému podniku hrozí zánik, Trystan neváhá podstoupit proměnu z drsného farmáře v reprezentativního ředitele. Konzultantka najatá k tomu, aby ho uhladila zevnitř i zvenčí, si ale nebezpečně pohrává s Trystanovým srdcem.
Ukázky

Trystanova proměna

69 Kč
Baletky
(15x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

125 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
Odčiněný hřích
Diego rozhodně není žádný uhlazený Španěl, naopak všichni ho považují za černou ovci rodiny. A když ještě unese snoubenku svého bratra Matíase, aby se s ní sám oženil a splnil tak podmínku, jak získat dědictví, nikdo nevěří, že svatba není jen naoko.
Ukázky

Odčiněný hřích

69 Kč
Říše popela
(1x)
Závěrečný díl epické fantasy trilogie Draconis Memoria.
Ukázky

Říše popela

309 Kč
Skandální vztah
(1x)
Vyspat se se šéfem byla obrovská chyba, která může Naďu stát kariéru. Matt Richmond je jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí v zemi a teď se o něj kvůli jeho románku s Naďou začal zajímat bulvár.
Ukázky

Skandální vztah

69 Kč
Nečíst
(4x)
Útržky, úvahy, nonsensy, povídky. Myslí charismatického režiséra a herce putují fascinující postavy i vzpomínky: Český dobrodruh Eskymo Welzl si podává dveře s Jackem Kerouacem, Rolling Stones s maminčiným životopisem...
Ukázky

Nečíst

279 Kč
Středomořská růže
Byla sladká jako cukroví, které pekla, a pichlavá uměla být jako růže, které tak milovala. Bylo tu ovšem to slůvko „milovala“. A Rafaelovi se, kdykoliv ho zaslechl, v hlavě rozezněly výstražné zvonky.
Ukázky

Středomořská růže

69 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>