Nejprodávanější tituly - červen 2020
rodina a dítě

Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
rodina a dítě
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
rodina a dítě

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
rodina a dítě

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení. Máte doma budoucího prvňáčka? Pak je tato publikace určena právě Vám!

rodina a dítě

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
Kris Kros Travel - 11%
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.
rodina a dítě

Kris Kros Travel

116 Kč
103 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
rodina a dítě

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
rodina a dítě

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Copak ze mě bude?
V přírodě dochází k mnoha naprosto fascinujícím proměnám. Poznejte je a objevte krásu kolem nás.
rodina a dítě
Ukázky

Copak ze mě bude?

188 Kč
Hry na rozvoj verbální komunikace - 11%
Kdo si hraje, nezlobí a navíc se může hrou něco nového naučit. Kniha nabízí 107 nejlepších komunikačních her, které udělají z rozvoje řeči zábavu!
rodina a dítě

Hry na rozvoj verbální komunikace

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 361 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>