Nejprodávanější tituly - červen 2020
psychologie

Vědomý lídr - 20%
Tato kniha je výrazem mé touhy povolat nás k úloze vůdců pro tuto dobu rozkladu, k přijetí vůdcovství jako vznešené profese, která vytváří nové možnosti a probouzí lidskost vprostřed rostoucího strachu a zmatku.
psychologie
Ukázky

Vědomý lídr

425 Kč
340 Kč
Stávám se sám sebou - 11%
(1x)
Známý psychiatr a romanopisec odkrývá ve svých pamětech nejen úspěchy, ale i selhání, více než šedesátiletý vztah s milovanou Marylin, rodinný život i přátele nejen z řad slavných osobností oboru.
psychologie
Ukázky

Stávám se sám sebou

404 Kč
359 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
psychologie

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Všichni žijem v blázinci - 11%
(2x)
„Všichni žijem’ v blázinci,“ tvrdí renomovaný psychiatr a psychoterapeut Radkin Honzák, muž vzdělaný a také vtipný, který už padesát let naslouchá lidským strastem.
psychologie
Ukázky

Všichni žijem v blázinci

314 Kč
279 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 11%
(1x)
Syndrom vyhoření je stav naprostého fyzického a duševního vyčerpání s možnými vážnými zdravotními důsledky.
psychologie
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

314 Kč
279 Kč
S rozumem v koncích - 11%

Stáváme se méně inteligentními. Kniha S rozumem v koncích nám sděluje tento šokující, ale fascinující poznatek. Autoři nám představují vršící se hromadu důkazů, že lidé jsou dnes podstatně méně inteligentní, než tomu bylo před sto lety.

psychologie

S rozumem v koncích

395 Kč
351 Kč
Sova byla pekařova dcera - 36%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
psychologie

Sova byla pekařova dcera

230 Kč
148 Kč
Třinácté komnaty dětské duše - 11%
Kniha přeložená do 15 jazyků poskytuje lidský a poutavý vhled do vnitřního světa dítěte a dospívajícího a ukazuje cesty, jak podpořit jejich rozvoj.
psychologie

Třinácté komnaty dětské duše

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 312 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>