Nejprodávanější tituly - červen 2020
pro začínající čtenáře

Modrý Poťouch - 11%
Poťouch bývá různě velký a různě barevný. Každý Poťouch má trumpetkové našeptávadlo, dva z pěti prstů na ruce výrazně delší, těm se říká popichovadla, a zbylé tři prsty jako přísavky.
Kniha je celobarevná a bohatě ilustrovaná.
pro začínající čtenáře

Modrý Poťouch

242 Kč
215 Kč
Rošťák Bertík – Sníííh! - 11%
V pořadí již šestnáctá knížka s příběhy ROŠŤÁKA BERTÍKA – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Sníííh!

178 Kč
158 Kč
Tatínku, povídej... - 11%
Víte, proč mají zebry pruhy? A proč netopýři visí hlavou dolů? Proč ježek dupe? Proč má žirafa dlouhý krk? A proč mohou včely bodnout jen jednou? Jestli ne, tak v téhle knize se to všechno dozvíte...
pro začínající čtenáře

Tatínku, povídej...

224 Kč
199 Kč
Emil a detektivové - 11%
Emil Tischbein bydlí s maminkou v městečku Neustadtu, ale na prázdniny jede k babičce a sestřenici do Berlína.
pro začínající čtenáře

Emil a detektivové

242 Kč
215 Kč
Kouzelná třída v muzeu - 11%
Oblíbení hrdinové se vracejí! Taky jste si mysleli, že se nezbední prvňáci už nikdy s vílou Jasmínou nesetkají? Když žáci kouzelné třídy dostanou za odměnu prázdninovou vstupenku do muzea, kam se jen tak někdo nedostane...
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída v muzeu

197 Kč
175 Kč
Moje maminka je nej - 11%
Nová knížka pohádek vychází ze zásad genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby si je děti bez problémů zvládly samy přečíst. Hlavním hrdiny příběhů jsou zvířátka, která si vyprávějí veselé příběhy o tom, co prožila či prožívají
pro začínající čtenáře

Moje maminka je nej

212 Kč
188 Kč
Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
pro začínající čtenáře

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Kouzelné sedlo - 11%
Už jste někdy spadli z koně? Verunka ano. Od té doby ji trápí strach. Malou jezdkyni ale zachrání něco nečekaného. Verunka dostane kouzelné sedlo, které má neuvěřitelnou moc.
pro začínající čtenáře

Kouzelné sedlo

170 Kč
151 Kč
Školnice Valerie odhalena - 11%
Pozor! Krásná školnice je opět v akci. Učitelé dostávají pěkně zabrat, úplně se mění před očima. Už tolik nekřičí, písemky ubývají. Co je za tou podivnou proměnou? Kdo dětem pomáhá? Martin už je záhadám na stopě. Odhalte také Valeriino tajemství!
pro začínající čtenáře

Školnice Valerie odhalena

179 Kč
159 Kč
V co věří Nelly Butterfly - 11%
Knížka jemně navádí k zamyšlení, budování vlastního úsudku a u dětí vyvolává otázky vedoucí k otevřenému dialogu s rodičem. Knížka je ideální i pro děti v první třídě, které se učí číst a rodiče je u čtení poslouchají.
pro začínající čtenáře

V co věří Nelly Butterfly

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>