Nejprodávanější Kniha - červen 2020
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Lehká kuchyně
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
Lekce Dr. Norbekova - Cesta k mládí a zdraví - 11%
Mirzakarim S. Norbekov je doktor psychologie, doktor pedagogiky, doktor filosofie v medicíně, profesor, člen a člen – korespondent řady ruských a zahraničních akademií, autor mnoha patentovaných vědeckých vynálezů a objevů.
všeobecné a ostatní

Lekce Dr. Norbekova - Cesta k mládí a zdraví

216 Kč
192 Kč
Osvoboďte se s Feng Shui - 11%
Praktická příručka, jak jednoduše upravit svůj prostor tak, aby nás podporoval - naše sny se začnou plnit, vztahy se zlepšují, dosahujeme svých cílů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Osvoboďte se s Feng Shui

323 Kč
287 Kč
Rýže
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
všeobecné a ostatní

Rýže

359 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
všeobecné a ostatní

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
všeobecné a ostatní

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
všeobecné a ostatní

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
všeobecné a ostatní

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
všeobecné a ostatní

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 162 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>