Nejprodávanější Kniha - červen 2020
ostatní

Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ostatní
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Paní doktorová 0-287
(1x)
Kniha Paní doktorová 0-287 není jen dalším svědectvím o utrpení lidí v sovětských gulazích. Pro českého čtenáře představuje také unikátní svědectví o období od první republiky přes německou okupaci po nástup komunistů k moci....
ostatní

Paní doktorová 0-287

293 Kč
Spirituál kvintet

60 let se Spirituál kvintetem. Příběh nejznámější české folkové skupiny. Spirituál kvintet patřil po šedesát let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény.

ostatní

Spirituál kvintet

621 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

ostatní

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Live in Your Garden
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
ostatní

Live in Your Garden

629 Kč
Poučení hercům
Středověký japonský herec, dramatik a divadelní principál Zeami Motokijo sepsal během první třetiny 15. století řadu traktátů týkajících se herecké práce v divadle nó a hodnocení estetických kvalit představení.
ostatní

Poučení hercům

216 Kč
Krajiny Metropole smrti
Kniha Krajiny Metropole smrti je výsledkem jedinečného a působivého experimentu člověka hledajícího způsob, jak pochopit svoji minulost a naši historii.
ostatní

Krajiny Metropole smrti

203 Kč
Madeleine
(3x)
Autorka se coby americká ministryně zahraničí během dvou prezidentských období Billa Clintona podílela na zásadních politických rozhodnutích své doby a účastnila se nejednoho dějinného dramatu.
ostatní
Ukázky

Madeleine

448 Kč
Eva Fuková
Další svazek edice Fototorst. Eva Fuková (* 1927) navázala po 2. světové válce na avantgardu.
ostatní

Eva Fuková

300 Kč
Brdy
(1x)
Nová kniha brdského historika Tomáše Makaje přináší čtenářům tipy na netradiční výlety brdským pohořím.
ostatní
Ukázky

Brdy

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>