Nejprodávanější Kniha - červen 2020
pro nejmenší

Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
pro nejmenší
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Dobrý den, traktůrku! - 11%
(1x)
Kampak jede malý traktůrek a co všechno má dnes na práci? Pojeďme s ním, možná bude potřebovat naši pomoc. Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, traktůrku!

224 Kč
199 Kč
Úžasní broučci - 20%
Prozkoumej tajemnou říši hmyzu! Žije zde mnoho prapodivných brouků, barevných motýlů a dlouhých housenek. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi! V trávě se z housenky klube motýl, nad jezírkem přeletěla vážka a v lese pavouk tká své sítě.
pro nejmenší
Ukázky

Úžasní broučci

249 Kč
199 Kč
Barvy - Kuk pod okénko - 11%
Leporelo pro nejmenší s otevíracími okénky. Otevřete okénka a naučte vaše dítě základní barvy, počítat věci, dávat je dohromady, počítat do 5 a mnoho dalšího.
pro nejmenší

Barvy - Kuk pod okénko

269 Kč
239 Kč
Červená karkulka - Nakoukni do pohádky - 11%
V této půvabné ilustrované knížce s otevíracími okénky a s průhledy v jednotlivých stránkách najdete klasickou a dětmi oblíbenou pohádku o Červené karkulce.
pro nejmenší

Červená karkulka - Nakoukni do pohádky

269 Kč
239 Kč
Malý zajíček - Protiklady - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy pojmenovávat protiklady.
pro nejmenší

Malý zajíček - Protiklady

62 Kč
55 Kč
Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
pro nejmenší

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Vozidla - 11%
Objevovat svět vozidel a dopravních prostředků s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pohyblivé prvky procvičí jemnou motoriku.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Vozidla

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Papoušek Pepper zasahuje - 11%
40 vzrušujících dětských detektivek k řešení pomocí obrázků a základních znalostí angličtiny.
Detektivové Dita Moudrá a Filip Šikula se tentokrát vydají do New Yorku navštívit Filipovu tetu Betty a jejího papouška Peppera.
pro nejmenší

Papoušek Pepper zasahuje

124 Kč
110 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>