Nejprodávanější tituly - červen 2020
přírodní vědy

Ekologie mysli - 11%
Stěžejní dílo anglo-amerického antropologa Gregoryho Batesona se pokouší na podkladě poznatků kybernetiky, teorie systémů a teorie informace postihnout podstatu řádu a organizace živého světa.
přírodní vědy

Ekologie mysli

511 Kč
454 Kč
Evropa, náš domov - 11%
Jak se Evropa vyvíjela od starohor přes dobu ledovou až po antropocén? Jak žili Evropani v průběhu času a jaké objevy změnily jejich život?
přírodní vědy

Evropa, náš domov

314 Kč
279 Kč
Les – návod k použití - 20%
Lesy jsou jeho prací, práce se stromy zase jeho životem. Když Peter Wohlleben píše o lese, píše hlavou i srdcem, proto jsou i jeho knihy „Tajný život stromů“ a „Citový život zvířat“ bestsellery.
přírodní vědy
Ukázky

Les – návod k použití

295 Kč
236 Kč
Orientace v přírodě
Knížka je plná anekdot a příkladů z celé planety, z různých kontinentů a kultur, a přitom se informace dají dobře přenést i na českou krajinu. Dobrodružná cesta plná obdivu k malým i velkým zázrakům přírody právě začíná.
přírodní vědy

Orientace v přírodě

161 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
přírodní vědy
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Hmyz - 11%
Kniha našeho předního entomologa doc. RNDr. Jiřího Zahradníka, která byla již dříve vydána v devíti světových jazycích se konečně dostává do rukou i českému čtenáři.
přírodní vědy

Hmyz

341 Kč
303 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
přírodní vědy

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 190 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>