Nejprodávanější Kniha - červen 2020
alternativní medicína

Bylinářství - Věda i alchymie - 11%
Opravdový znalec bylin není jen botanikem či farmakologem, tedy někým, kdo zná vnější stránku rostlin a kdo si přečetl a nastudoval něco o jejich používání. Mnohem více je také okultistou - v tom smyslu, že dokáže nahlédnout pod povrch projevů světa.
alternativní medicína

Bylinářství - Věda i alchymie

340 Kč
302 Kč
Shiatsu - teorie a praxe
Přinášíme vám český překlad třetího, rozšířeného vydání jedné z nejlepších knih o shiatsu vůbec, ve které vás autorka přehledným a srozumitelným způsobem seznámí s teorií zen-shiatsu, teorií pěti elementů a tradiční čínskou medicínou.
alternativní medicína

Shiatsu - teorie a praxe

305 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
alternativní medicína

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Léčení baňkováním - 11%
Středobodem zájmu této příručky je vedle základů baňkování především praktická aplikace této terapie a její kombinace s dalšími léčebnými postupy.
alternativní medicína

Léčení baňkováním

331 Kč
294 Kč
Med jako lék - 11%
Autor předkládá nejnovější vědecké a lékařské poznatky o léčivých vlastnostech medu a zkoumá široké spektrum jeho medicinského využití.
alternativní medicína

Med jako lék

304 Kč
270 Kč
Pročištění syrovou stravou - 11%
Vyzkoušejte pročištění syrovou stravou, která plně uspokojí vaši chuť k jídlu, pomůže vám zhubnout, získat spoustu energie, cítit se plni zdraví a současně zbaví vaše tělo všech škodlivých toxinů.
alternativní medicína

Pročištění syrovou stravou

331 Kč
294 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Šalamoun promlouvá - 11%
Dr. Pearl ve spolupráci s Frederickem Ponzlovem přináší čtenářům knihu, která může zcela změnit pohled lidstva na léčení, vědomí nebo jeho čtyřrozměrnou existenci zde na Zemi.
alternativní medicína

Šalamoun promlouvá

269 Kč
239 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Originální Reiki Dr. Mikao Usuiho - 11%
Dr. Mikao Usui vyvinul systém Reiki a založil původní formu japonské organizace "Usui Reiki Ryoho Gakkai". V této knize najdeš původní léčebné pozice rukou z příručky Reiki samotného Dr. Usuiho - jejího zakladatele.
alternativní medicína

Originální Reiki Dr. Mikao Usuiho

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>