Nejprodávanější Kniha - červen 2020
romány

Nejčistší z lásek
Prvotina známého novináře Simona Worralla Nejčistší z lásek je založena na skutečném příběhu vášnivé lásky, kterou prožívala jeho matka Nancy s mladým studentem oxfordské univerzity v začátku druhé světové války.
romány

Nejčistší z lásek

257 Kč
Pákistánská pomsta
Spalující vášeň i nenávist v záhadném Pákistánu Co se stane, když ztratíte paměť a v hlavě vám zůstane pouze absolutní tma? Když se trezor vašich vzpomínek uzavře v nemocničním pokoji, v němž jste se právě probrali z bezvědomí?
romány

Pákistánská pomsta

359 Kč
Panství Farleigh
(1x)

Rodina rozdělená válkou. Zrádce v jejich středu.

Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na jejich panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž něm

romány

Panství Farleigh

332 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Sestra ve stínu
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí zrůzných koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra ve stínu

395 Kč
Slzy od smíchu
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
romány

Slzy od smíchu

206 Kč
Spřízněná duše
(1x)
Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu.
romány

Spřízněná duše

269 Kč
Tři sestry
Tři sestry nespojují jen hřejivé vzpomínky, ale i láska a pocit sounáležitosti.
romány

Tři sestry

269 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.
romány

Úplně cizí lidé

359 Kč
Alicina síť
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>