Nejprodávanější knihy - červen 2020
romány

Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
Jsi jako slunce
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romány

Jsi jako slunce

296 Kč
Pár kroků vpřed

Autor oblíbených knih Projekt manželka a Dozvuky mých lásek napsal tento román společně se svou ženou Anne. Vypráví o bilancování uprostřed života, o hledání lásky i sebe sama.

romány

Pár kroků vpřed

314 Kč
Podzim
Román Podzim (Jeseň) je volným pokračováním nejúspěšnějšího Slobodova díla – románu Krev – a zároveň poslední knihou, která vyšla za autorova života.
romány

Podzim

314 Kč
Ta dlouhá vlna za kýlem
Jak naložit s válkou, která už patří dějinám, ale neskončila pro ty, kdo ji šťastně přežili, když se k nim zákeřně vrátí tam, kde ji vůbec nečekali?
romány

Ta dlouhá vlna za kýlem

223 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Zdi tvé
(1x)
Grafik Hynek je sice uznávaným umělcem, své životní dílo však dosud nevytvořil.
romány

Zdi tvé

332 Kč
Dívka v modrém plášti
Píše se rok 1943 a v nacisty okupovaném Amsterdamu vládne přídělový systém.
romány

Dívka v modrém plášti

296 Kč
Fejsbuk
Pražský muzikant a novinář podává výjimečný autobiografický pohled na tuto zemi v posledních čtyřiceti letech.
romány

Fejsbuk

242 Kč
Krabice živých
(2x)
Frýdův román je jedním z těch mála děl, která ukazují odboj v nacistických koncentračních táborech z třídního hlediska politicky myslícího vězně. Jedno z nejpůsobivějších a také nejčastěji překládaných děl české poválečné moderní prózy.
romány

Krabice živých

404 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 69 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>