Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
duchovní teorie a směry

Síla snění a Kabala - 11%
Síla snění a kabala je kniha nejen o síle snů, ale i o práci s nimi a o práci s imaginální myslí.
duchovní teorie a směry

Síla snění a Kabala

387 Kč
344 Kč
AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
duchovní teorie a směry

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Kniha o jógu - 11%
Filosofické úvahy související s tématem jógu.
duchovní teorie a směry

Kniha o jógu

360 Kč
320 Kč
Prázdný člun - 11%
V rozjímání nad příběhy čínského mystika Čuang-c'eho rozvíjí Osho tři tisíce let staré taoistické poselství o dosažení seberealizace a pomáhá nám hlouběji porozumět sobě samým a svému životu.
duchovní teorie a směry

Prázdný člun

358 Kč
318 Kč
Psaní na hladině vody - 11%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
duchovní teorie a směry

Psaní na hladině vody

252 Kč
224 Kč
Život v Duchu svatém - 11%
Podrobný popis praxe, která vede po poznání Já k obnově jeho spojení s absolutním vědomím Já jsem ve všech božských principech: ve vědomí, lásce, tvořivé moci a inteligenci.
duchovní teorie a směry

Život v Duchu svatém

225 Kč
200 Kč
Mandaly zdraví - 11%

Prostřednictvím těchto mandal můžete objevit zdroj své vlastní energie, zbavit se stresu a být odolnější vůči nemocem. Naleznete zde spoustu inspirace, díky níž můžete posílit své zdraví.

duchovní teorie a směry

Mandaly zdraví

135 Kč
120 Kč
Spontánní evoluce - 11%
(2x)
Autoři knihy prozkoumávají víru i vědu celými staletími a skrze biologii buněk, fraktální geometrii, lidskou historii, politické vědy, společenské mýty a mnoho dalšího poukazují na skutky, které nás dovedly až tam, kde se nacházíme právě dnes.
duchovní teorie a směry

Spontánní evoluce

359 Kč
319 Kč
Minutová moudrost - 11%
(1x)
Autor v krátkých příbězích nastiňuje pravdu osvícení víry a života. Jak často se něco jeví jiné, než opravdu je. Kniha nebyla napsána jako instruktážní příručka, ale jako nástroj, který nás má probudit.
duchovní teorie a směry

Minutová moudrost

216 Kč
192 Kč
Země na střeše světa - 11%

Jde o jedinečnou knihu pojednávající o historii objevování a poznávání Tibetu z pera autora nejpovolanějšího. Prof.PhDr. Josef Kolmaš, DrSc. je totiž přední český tibetolog, sinolog a průkopník československé tibetologie.

duchovní teorie a směry

Země na střeše světa

392 Kč
348 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 65 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>