Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2020
česká

Mrtvý posel
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.
česká

Mrtvý posel

269 Kč
Můj život
Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty.
česká

Můj život

44 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
česká

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
Neviditelný
(1x)
Neviditelný představuje jednu z nejvýznamnějších knih Jaroslava Havlíčka, předního autora psychologické prózy 30. a 40. let minulého století.
česká

Neviditelný

206 Kč
Olomoucký bestiář
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
česká

Olomoucký bestiář

314 Kč
Pečeť smrti
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
česká

Pečeť smrti

314 Kč
Povídky s úsměvem
"S úsměvem jde všechno líp. Humoristické povídky, vtipné fejetony a úsměvné texty oblíbených českých autorů.
česká

Povídky s úsměvem

142 Kč
Právo první noci
(1x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
česká

Právo první noci

314 Kč
Případ s alchymistou
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...
česká

Případ s alchymistou

269 Kč
Rudý Zeman
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
česká

Rudý Zeman

314 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 107 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>