Nejprodávanější Kniha - červen 2020
beletrie

Za oknem - 11%
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
beletrie
Ukázky

Za oknem

222 Kč
198 Kč
Vepsáno krví vlastního srdce - 11%
Píše se rok 1778: Francie vyhlašuje válku Velké Británii, britská armáda opouští Philadelphii a jednotky George Washingtona opouštějí údolí Forge. Jamie Fraser se vrací z vodního hrobu, aby zjistil, že jeho nejlepší přítel se oženil...
beletrie

Vepsáno krví vlastního srdce

539 Kč
479 Kč
Horká půda - 27%
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
beletrie

Horká půda

271 Kč
198 Kč
Čmelák - Láskyplné povídky - 11%

"Krém tě vrásek nezbaví, když tě láska nebaví"

Nejlepší optimistické povídky o lásce od Haliny Pawlowské – o tom, jak ženy milují muže, muži ženy, jak milujeme děti, jak se nesnášíme a jak nám nezbývá než se všemu zasmát, protože nic jiného nám st

beletrie

Čmelák - Láskyplné povídky

359 Kč
319 Kč
Malá bubenice - 38%
(2x)
Charlie je najata izraelskou tajnou službou, aby se vydávala za propalestinskou aktivistku a milenku bratra nebezpečného teroristy.
beletrie

Malá bubenice

318 Kč
198 Kč
Smrtholka - 11%
(4x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
beletrie
Ukázky

Smrtholka

223 Kč
198 Kč
Hořící nebe - 11%
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
beletrie
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
222 Kč
Nabarvené ptáče - 13%
(8x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
beletrie
Ukázky

Nabarvené ptáče

190 Kč
166 Kč
Hříšný polibek smrti - 11%
(2x)
Každému – i tomu nejobyčejnějšímu – člověku se v životě musí něco stát, říká jedna z postav románu Hříšný polibek smrti. A to platí i pro hlavní hrdinku Helenu, které se v jediné chvíli obrátí celý život vzhůru nohama.
beletrie
Ukázky

Hříšný polibek smrti

222 Kč
198 Kč
Léto, kdy otec zemřel - 11%
Autobiografický román Léto, kdy otec zemřel maďarské autorky Yudit Kiss pojednává o osudech středoevropské rodiny postižené politickými zvraty posledního století, zejména protižidovským pronásledováním před druhou světovou válkou a během ní.
beletrie

Léto, kdy otec zemřel

255 Kč
226 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>