Nejprodávanější tituly - červen 2020
naučná, odborná a učebnice

Tajemství vývoje lidstva - 11%
Ve vývoji lidstva jsou určité principy a zákonitosti, které nejsou běžně známé a veřejnosti dostupné. Rudolf Steiner v tomto cyklu přednášek zpřístupňuje lidem informace, které hýbou dějinami lidstva, přesto, že jsou jako by za oponou vývoje.
naučná, odborná a učebnice

Tajemství vývoje lidstva

225 Kč
200 Kč
Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
naučná, odborná a učebnice

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
Ten den – 17. listopad 1989 - 38%
Kniha Ten den – 17. listopad 1989 má současným čtenářům umožnit toto zásadní datum „zažít“ alespoň zprostředkovaně. Věříme, že tak dokážeme toto výročí zpřítomnit a přiblížit dnešku odkaz revolučních dnů.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Ten den – 17. listopad 1989

296 Kč
185 Kč
Teorie pole - 11%
Kurt Lewin byl významným badatelem v oblasti sociální, organizační a aplikované psychologie. Předkládaný výbor akcentuje zejména Lewinovy práce týkající se teorie pole.
naučná, odborná a učebnice

Teorie pole

284 Kč
252 Kč
Trénink vězně 3 - Explozivní kalistenika - 11%
Explozivní kalistenika je pro ty, kdo přežijí a vítězí ve hře života. Je pro ty, kdo chtějí získat „kompletní balení“ a chtějí být výkonní, výbušní, silní, obratní, rychlí a vytrvalí.
naučná, odborná a učebnice

Trénink vězně 3 - Explozivní kalistenika

449 Kč
399 Kč
Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Tvé vnitřní dítě musí najít domov - 11%
(1x)
Všechny zážitky z dětství, kterými jsme prošli, nás formují a ovlivňují naše chování v dospělosti. Svět je tak plný malých zraněných dětí v tělech dospělých.
naučná, odborná a učebnice

Tvé vnitřní dítě musí najít domov

296 Kč
263 Kč
Utajené hrady a zámky I. - 11%
Autoři vás už podruhé společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Utajené hrady a zámky I.

269 Kč
239 Kč
Útržky ze zápisníku zemřelého přírodovědce - 11%
Svazek představuje svérázný příspěvek k dějinám vědy, české a evropské kultuře 19. století i problémům vztahu vědy, kultury, života a umění.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Útržky ze zápisníku zemřelého přírodovědce

383 Kč
340 Kč
V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu - 11%
(1x)
Kniha V kapitalismu. Proti kapitalismu. Za hranice kapitalismu. spojuje texty tří přednášek, které John Holloway nedávno přednesl v Kalifornském institutu integrálních studií v San Francisku.
naučná, odborná a učebnice

V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu

176 Kč
156 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>