Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
beletrie

Šedá sestra - 20%
Sladká Milost není běžný klášter. Mladé dívky se tu už po staletí kromě víry učí i mnoha dalším dovednostem spojeným s magií a bojem.
beletrie
Ukázky

Šedá sestra

263 Kč
210 Kč
Špinavá práce - 20%
Christopher Moore, díky jehož knize Nejhloupější anděl jsme propadli neodolatelnému kouzlu hororových Vánoc v Kalifornii, si tentokrát posvítil na neprobádané území, které nakonec budeme všichni muset prozkoumat – smrt a umírání.
beletrie
Ukázky

Špinavá práce

289 Kč
231 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
beletrie
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel - 20%
Spolužáci Artur a Bára jsou špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady! Během kouzelnického představení zmizí oblíbená třídní učitelka.
beletrie
Ukázky

Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel

99 Kč
79 Kč
Tajný deník Hendrika Groena - 20%
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci. O svém životě v domově důchodců si píše deník, v němž odhaluje všechny své vzestupy a pády, například pokus o založení anarchistického klubu Staří-ale-ne-mrtví.
beletrie
Ukázky

Tajný deník Hendrika Groena

249 Kč
199 Kč
Tak daleko, tak blízko - 20%
Třicátnice Tereza si píše deník ve Španělsku, její matka Hana zaznamenává své myšlenky v Praze. Dělí je od sebe půlka Evropy a spousta nevyřčených vět. Rozešly se jejich cesty proto, aby se jednou vzájemně pochopily a byly si opět blíž? Ani svatba s cizincem a mateřství Tereze její sen o novém životě nesplní.
beletrie
Ukázky

Tak daleko, tak blízko

199 Kč
159 Kč
Tamařino souhvězdí - 20%
(2x)
Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči. A pochybuje.
beletrie
Ukázky

Tamařino souhvězdí

209 Kč
167 Kč
Těhotná kurtizána - 20%
(2x)
Už od té doby uplynuly víc než tři měsíce, a Oliver stále nemůže zapomenout na kouzelnou noc, kterou v Paříži strávil s jednou půvabnou dívkou…
beletrie
Ukázky

Těhotná kurtizána

109 Kč
87 Kč
Telekristus a mentál - 20%
(1x)
Vzrušující, divoké, šílené a vtipné povídky zneuznaného mladého génia Petra Měrky navazují na poetiku u nás dobře známého ruského spisovatele Daniila Charmse nebo Charlese Bukowského.
beletrie
Ukázky

Telekristus a mentál

109 Kč
87 Kč
Temná věž I. - Pistolník - 20%
(2x)
Pistolník je úvodním svazkem obří ságy Temná věž, kterou píše Stephen King od studentských let.
beletrie
Ukázky

Temná věž I. - Pistolník

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>