Nejprodávanější tituly - červenec 2020
česká

Velekněžka - léčba Římem
Román „Velekněžka“ s podtitulem „Léčba Římem“ se sice odehrává v historické době a s historickými osobami, přesto není historickým románem v pravém slova smyslu.
česká
Ukázky

Velekněžka - léčba Římem

99 Kč
Velké příběhy starého Orientu
Vydejme se do kolébky nejstarších civilizací lidstva, do podivuhodných časů starověkých rozlehlých říší. Kniha seznamuje s osobnostmi a příběhy, které patří do pokladnice světového písemnictví a kultury, jako jsou dvořan Sinuhet, král Gilgameš, královna ze Sáby, silák Samson, princ Ráma a spousta dalších.
česká
Ukázky

Velké příběhy starého Orientu

279 Kč
Velký pátek číhošťského faráře P. Josefa Toufara
(1x)
Dalším kamínkem do toufarovské mozaiky, kterou trpělivě a pečlivě skládá spisovatel Miloš Doležal, je jeho text čtrnácti zastavení křížové cesty.Důležitým rozměrem knihy je výtvarný doprovod — pašijový cyklus Bohuslava Reynka.
česká

Velký pátek číhošťského faráře P. Josefa Toufara

162 Kč
Všechno má svůj čas
Přátelství, touha, vášeň a láska. Láska, která má mnoho podob. Bolest, která má natolik silnou moc, že hlavní hrdinku postupně naučí vidět věci jinak.
česká

Všechno má svůj čas

242 Kč
Vzpoura strašidel
(2x)
Na zámku Červená Lhota se dobře daří kastelánu Pivoňkovi a jeho mlsné kočce Matyldě. Bývalý baletní mistr provází návštěvníky po zámku a žije v poklidu s místními strašidly. Jejich soužití je navýsost spokojené, vzájemně si pomáhají.
česká

Vzpoura strašidel

248 Kč
Witches

One child a week is fifty-two a year. Squish them and squiggle them and make them disappear.

česká

Witches

206 Kč
Zaklínač Torwolf -  Příliš chladný den
Jsou dny, které se do našich srdcí zaříznou svým ledovým břitem, svým nelítostným chladem, tím, že nám seberou vše, co máme rádi a uvrhnou nás do šílenství, v němž pochybujeme o příčetnosti Všesvěta.
česká

Zaklínač Torwolf - Příliš chladný den

139 Kč
Zázračný medailon
(2x)
Řádový rytíř Zdislav strávil víc než rok a půl na křížovém tažení proti Maurům, nyní je ale zpět v Praze, kde ho pan Petr z Rožmberka požádá, aby našel ztraceného malíře Gianlucu Pericoliho.
česká

Zázračný medailon

269 Kč
Zločin v abštajku
V této knize nabízí čtenářům další případy, které vyšetřovala dnes už legendární písecká četnická pátračka v čele se štábním kapitánem Votrubou, štábním strážmistrem Hřebejkem, praporčíkem Čípem, strážmistrem Kovaříkem a dalšími členy sehraného týmu.
česká

Zločin v abštajku

260 Kč
Zrada
Děj se odehrává v letech 1987-2001 na několika místech od sebe značně vzdálených – v bývalém Československu, Římě, na Korsice a v New Yorku. Pestré je i složení hlavních osob, mezi nimiž hrají prim sourozenci David a Viktorie Manovi, kteří emigrují z původní vlasti do svobodného světa.
česká
Ukázky

Zrada

249 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100