Nejprodávanější knihy - červenec 2020
zdraví a životní styl

Domácí krabičková dieta - 6%
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.
zdraví a životní styl

Domácí krabičková dieta

213 Kč
200 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
zdraví a životní styl

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Limity medicíny - 6%
Illichova hluboce šokující analýza klinické a sociální reality týkající se chorob vytvořených lékaři zkoumá kulturu zdraví, nemoci a utrpení a obsahuje také historický exkurz do konceptů a obrazů smrti.
zdraví a životní styl

Limity medicíny

305 Kč
287 Kč
Masáže na vaši bolest - 11%
Nyní si sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže.
zdraví a životní styl

Masáže na vaši bolest

170 Kč
151 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl

Migréna

377 Kč
354 Kč
Skolióza - 6%
Kniha nabízí množství nápomocných a účinných cviků, abychom mohli cvičit sami - den co den, ať již plně vědomě, anebo bezděčně.
zdraví a životní styl

Skolióza

247 Kč
232 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
zdraví a životní styl

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
Budu správně mluvit - 14%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
zdraví a životní styl

Budu správně mluvit

232 Kč
199 Kč
Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
zdraví a životní styl

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 151 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>