Nejprodávanější tituly - červenec 2020
humor

Čaroprávnost
Druhé vydání 3. dílu ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
humor

Čaroprávnost

223 Kč
Od srdce
Kniha Od srdce představuje autora Josefa Fouska v jiném světle, než jak jsme jej dosud znali. Oproti minulým knihám, které zčásti byly naplněny optimismem a humorem, předkládá autor sbírku fejetonů, básní, textů, které...
humor

Od srdce

233 Kč
Opráski zhistorje svjeta II
Rok se s rokem sešel a po velkém úspěchu prvních světových oprásků je tu druhý díl! Najdete v něm Ěžíška, Ajfouna i Fídela. Můžete se těšit na mizlitele, bořítele a hlavně na ŽEVLIČKU! ĎI, ĎI, ĎI, ĎI...
humor

Opráski zhistorje svjeta II

179 Kč
Poslední pomoc
(6x)
Velmi vtipná sonda do života muže, jenž se kvůli problémům s autoritami a věčnému plavání proti proudu často dostal do situací skutečně nevídaných.
humor

Poslední pomoc

234 Kč
Štěstí najdeš na prýglu
Brněnský autor Miloš Mencler zvládá dokonale hantec a podařilo se mu dodat známým pohádkám, historickým příběhům, legendám i docela obyčejným příběhům úplně nový rozměr. Při čtení knihy nezůstane od smíchu jedno oko suché.
humor

Štěstí najdeš na prýglu

224 Kč
Tajný deník Hendrika Groena
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci.
humor

Tajný deník Hendrika Groena

314 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci
(2x)
Autor kultovní Zeměplochy se v této knize inspiroval legendou o krysaři. Jejím hrdinou je mazaný zmutovaný kocour Mauric, který si na strachu z krys vybudoval skvělé živobytí. Do té doby, než ...
humor

Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci

223 Kč
Ad acta
(3x)
Próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

224 Kč
Matoucí encyklopedie
(1x)
O něco dříve narození si možná ještě vzpomenou na krásnou barevnou knížku Bohumila Říhy – Dětskou encyklopedii. Ta byla předobrazem zvláštní knížečky Matoucí encyklopedie. Saša Gr., básník a humorista z Vysočiny, zpracoval ovšem toto téma po svém.
humor
Ukázky

Matoucí encyklopedie

251 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 158 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>