Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
zdraví a výchova dětí

Budu správně mluvit - 14%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
zdraví a výchova dětí

Budu správně mluvit

232 Kč
199 Kč
Hrajeme si a tvoříme s hádankami
Soubor veselých a půvabných hádanek doplňuje množství otázek, úkolů, aktivit rozvíjejících tvořivost v oblasti verbální, pohybové i výtvarné.
zdraví a výchova dětí

Hrajeme si a tvoříme s hádankami

89 Kč
Rozumově nadané děti s dyslexií - 11%
Cílem knihy je seznámit čtenáře s problematikou psychologie a pedagogiky rozumově nadaných dětí se specifickými poruchami učení, zejména s dyslexií.
zdraví a výchova dětí

Rozumově nadané děti s dyslexií

242 Kč
215 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
zdraví a výchova dětí

Koktavost

482 Kč
428 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
zdraví a výchova dětí

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
zdraví a výchova dětí

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
zdraví a výchova dětí

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
zdraví a výchova dětí

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 169 položek
<< < 1 .. 15 16 17