Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
ostatní

Korálkové nápady 2 - 20%
Publikace z edice Šikovné ruce, která je volným pokračováním knihy Korálkové nápady, Vás provede zpracováním drobných i větších skleněných rokajlů, napichovaných a sešívaných vlascem dokola peyotovým stehem s lichým počtem korálků v jedné řadě.
ostatní
Ukázky

Korálkové nápady 2

129 Kč
103 Kč
Lov zvěře v našich honitbách - 20%
Publikace Lov zvěře v našich honitbách je kniha, která komplexně popisuje problematiku současného lovu v podmínkách naší myslivosti.
ostatní
Ukázky

Lov zvěře v našich honitbách

365 Kč
292 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
ostatní
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
ostatní
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Korálkové nápady - 20%
Základní výrobní postupy originální bižuterie jsou od začátku až do konce knihy provázeny bohatou fotodokumentací s popisy, poznámkami a návody "jak na to".
ostatní
Ukázky

Korálkové nápady

144 Kč
115 Kč
Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy - 20%
Monografie převážně barokních mariánských a morových sloupů v českých zemích - jejich výčet, okolnosti vzniku, uměleckohistorický a popř. i technický popis, významné události a ohlasy vážící se k dílu, srovnání historického a současného stavu.
ostatní
Ukázky

Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

297 Kč
238 Kč
Škola inline bruslení - 20%
Chcete být in? Pak neváhejte a vstupte do magického světa inline bruslení. Bohatě fotograficky vybavená kniha je průvodcem pro rodiče, učitele, instruktory a všechny, kteří si jízdu na kolečkách oblíbili.
ostatní
Ukázky

Škola inline bruslení

144 Kč
115 Kč
Dřevostavby pro bydlení - 20%
Publikace komplexně pojednává o vývoji dřevostaveb v tuzemsku a zahraničí. Dominuje statika a konstrukční řešení detailu včetně atributů zabezpečujících interiérový komfort.
ostatní
Ukázky

Dřevostavby pro bydlení

458 Kč
366 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 199 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>