Nejprodávanější tituly - červenec 2020
film

Vlastníci
Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů.
film

Vlastníci

179 Kč
Selský rozum

Téměř tříletý sběr materiálu na českém venkově, zkoumání toho, jakými tématy žijí zemědělci a podnikatelé v této oblasti, jak a proč fungují dotace, proč se pěstují některé plodiny více a jiné méně a proč v posledních letech ubylo chovů zvěře.

film

Selský rozum

89 Kč
Ženy v běhu
S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah…
film

Ženy v běhu

89 Kč
Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran...

film

Po čem muži touží

89 Kč
Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi.
film

Čertoviny

89 Kč
Escobar
Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec.
film

Escobar

179 Kč
Zahradnictví: Nápadník
Filmová trilogie Zahradnictví se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky (1999).
film

Zahradnictví: Nápadník

89 Kč
Zahradnictví
(2x)
Rodinná sága pokrývající plochu dvaceti let je rozvržena do tří částí (Rodinný přítel, Dezertér a Nápadník), z nichž každá je psána v trochu jiném žánru a každou vypráví jiný interpret.
film

Zahradnictví

269 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
film
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Robert Fulghum
DVD obsahuje dvě díla- NEPOSEDNÉ NOHY (dokument z návštěvy Fulghuma v Čechách, jeho pohled na svět) a CO JSEM TO PROBOHA UDĚLAL? (záznam představení scénického čtení v brněnském Ha-Divadle za osobní účasti Fulghuma na motivy jeho knihy). Délka 95 min.
film

Robert Fulghum

178 Kč