Nejprodávanější tituly - červenec 2020
erotika

Vůně neviditelného
(1x)
Ani tenhle rok nebude chybět komiks od Mila Manary - tentokrát jsme sáhli po jeho další klasice, dvojdílném příběhu Parfém neviditelného!
erotika

Vůně neviditelného

404 Kč
Život s vůní lubrikantu
(3x)
Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib, že si najde klidnější a normálnější práci, netuší, že si pro ni osud připravil obchod s erotickými pomůckami.
erotika

Život s vůní lubrikantu

323 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Hra
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika

Hra

224 Kč
69
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
erotika
Ukázky

69

99 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
Naostro
Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru.
erotika
Ukázky

Naostro

89 Kč
Naostro 2
(2x)
Další kniha erotických příběhů, jež vás naladí na tu správnou strunu nejen před spaním.
erotika
Ukázky

Naostro 2

89 Kč
Odsouzena k rozkoši - 31%
Emilia Boscová by se dala označit za šedou kancelářskou myš, která pro muže není nijak zvlášť zajímavá. Když do právnické kanceláře, kde pracuje, nastoupil nový kolega Thomas von Pfistheim, nemohla se zbavit pocitu, že ji stále pozoruje.
erotika
Ukázky

Odsouzena k rozkoši

49 Kč
34 Kč
Sladká muka - 31%
Než měla započít své působení v jedné z nejlepších advokátních kanceláří, chtěla absolventka práv Manon Bernardiová ještě něco zažít. Nabídka starat se několik týdnů o přepychovou prázdninovou vilu na Korsice proto přišla jako na zavolanou.
erotika
Ukázky

Sladká muka

49 Kč
34 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>