Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2020
dům a zahrada

Zkuste to doma sami - zahrada a balkon - 11%
(1x)
Květinová louka plná včel místo trávníku, zelenina místo okrasných rostlin, léčivé byliny místo plevelu, půdokryvné rostliny, které se dají jíst, místo kamenitých ploch–existuje mnoho možností, jak zahradničit přírodněji, zdravěji a zároveň snadněji.
dům a zahrada
Ukázky

Zkuste to doma sami - zahrada a balkon

359 Kč
319 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
dům a zahrada
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Jedlý les - 11%
Brožurka přináší zasvěcené články o vztahu permakultury a tradičního extenzivního ovocnaření a o tom, co nového permakultura v tomto oboru nabízí.
dům a zahrada

Jedlý les

207 Kč
184 Kč
Zelené pokoje - 11%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
559 Kč
Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
dům a zahrada

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
dům a zahrada

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost - 11%
Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.
dům a zahrada
Ukázky

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost

854 Kč
759 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
dům a zahrada

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Klikrtrénink pro psy - 6%
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
dům a zahrada

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
279 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>