Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
pohádky a legendy

Žabí pohádka - 20%
Přijměte pozvání do kouzelného světa pohádky, kde prožijte napínavý příběh malé žabičky. Odehrává se ve vodní říši, obydlené žabičkami, rybami i pohádkovými bytostmi. To vše je doprovázené milými kresbami Jany Černé, které si děti jistě zamilují.
pohádky a legendy
Ukázky

Žabí pohádka

55 Kč
44 Kč
Bambulka a dráček Fráček - 20%
(3x)
Dobrodružná výprava malé čarodějnické holčičky Bambulky, kluka Vašíka a dráčka Fráčka. Na cestě za draky prožijí všichni tři spoustu legrace, ale i napětí. Potkají plno nových kamarádů a poznají, co je to přátelství.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a dráček Fráček

89 Kč
71 Kč
Jógátky – Cesta na horu srdce - 20%

Pohádky inspirované indickým učením o devíti emocích. Pro rodiče a děti, které zajímá jejich vnitřní svět.  Od útlého dětství jsme zaplavováni nespočtem informací o světě kolem. Co ale svět, který je uvnitř nás? Pojďme se do něj ponořit prostřednictvím devíti poetických příběhů na motivy indického učení o devíti emocích.

pohádky a legendy
Ukázky

Jógátky – Cesta na horu srdce

189 Kč
151 Kč
Kouzelný herbář skřítka Bolhoje - 20%
Lesní skřítkové jsou různí, mají všelijaké vlastnosti a návyky, trampoty, mnozí pilně pracují, ale někdy i lumpačí. A tak se mezi nimi najdou vzteklouni, bručouni, bázlivci, skrblíci, zvědavci či posměváčci.
pohádky a legendy
Ukázky

Kouzelný herbář skřítka Bolhoje

199 Kč
159 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

pohádky a legendy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
pohádky a legendy
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
pohádky a legendy
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Staré pověsti české pro děti - 20%
Kouzelně převyprávěné Staré pověsti české jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí, a tak, aby je zaujala historie našeho českého národa. Při čtení nejznámějších pověstí se děti nejen poučí, ale také skvělé pobaví.
pohádky a legendy
Ukázky

Staré pověsti české pro děti

237 Kč
190 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2