Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
medicína

Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
medicína
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Moderní trendy v léčbě obezity a diabetu
V posledních šedesáti letech došlo k dramatickému nárůstu prevalence onemocnění obezitou, a to jak u dospělých, tak i u dětí. Od roku 1975 se podle Světové zdravotnické organizace (WHO) prevalence obezity celosvětově ztrojnásobila.
medicína

Moderní trendy v léčbě obezity a diabetu

449 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Proč? - 11%
České vydání vzpomínek Any Milić Peclové, manželky Oldřicha Pecla, českého právníka, podnikatele a člena protikomunistické opozice, který byl po únorovém převratu v procesu s Miladou Horákovou a dalšími v roce 1950 odsouzen k trestu smrti a popraven.
medicína

Proč?

324 Kč
288 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
medicína
Ukázky

Jemným dotykem

260 Kč
208 Kč
Klasické masáže - 11%
Pro dokonalou masáž je důležitá nejen zručnost, ale i správné postupy a citlivé vnímání pocitů. Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže.
medicína

Klasické masáže

215 Kč
191 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
medicína

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
medicína

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>