Nejprodávanější tituly - červenec 2020
divadelní hry

Chyť zajíce, ať ho máš! Zahradní slavnost - 11%
(1x)
Satirická komedie Zahradní slavnost patří k prvním českým absurdním hrám a v šedesátých letech byla v legendárním Divadle Na zábradlí vůbec první divadelní hrou Václava Havla uvedenou na jeviště.
divadelní hry

Chyť zajíce, ať ho máš! Zahradní slavnost

152 Kč
135 Kč
Skapinova šibalství, Ztřeštěnec - 11%
V edici D vycházejí dvě mistrné komedie, jejichž hlavními postavami jsou chytří a mrštní sluhové Skapino a Maskarilo, kteří dokáží přes veškerá příkoří vymýšlet neskutečné intriky a triky, aby pomohli svým pánům získat milovanou dívku.
divadelní hry

Skapinova šibalství, Ztřeštěnec

189 Kč
168 Kč
Lýsistraté - 11%
U nás nejčastěji uváděná komedie starořeckého dramatika patří mezi klenoty antické literatury. Titulní hrdinka hry Lýsistraté přesvědčí athénské, spartské a další ženy z řeckých států, které se účastní Peloponéské války...
divadelní hry

Lýsistraté

189 Kč
168 Kč
Měšťák šlechticem
Ve své úspěšné komedii se Moliere vysmívá zbohatlickému prodejci sukna Jourdainovi, který se chce stát šlechticem. Jeho hlouposti a nezřízené touhy zneužívá zchudlý šlechtic hrabě Dorant, který z něho ždímá peníze.
divadelní hry

Měšťák šlechticem

178 Kč
Ubu se vrací a jiné hry - 11%
V knize Josefa Kainara nazvané Ubu se vrací a jiné hry jsou sebrány všechny původní a úplné divadelní či rozhlasové hry, včetně libret a synopsí, které byly publikovány, nebo se dochovaly jako rukopis či strojopis.
divadelní hry
Ukázky

Ubu se vrací a jiné hry

449 Kč
399 Kč
Zdravý nemocný - 11%
Ve své poslední komedii z roku 1673 si Moliere vyřizuje své účty s felčary své doby a s jejich mnohdy prapodivnými léčebnými metodami. Hra stále patří k těm nejzábavnějším a nejhranějším komediálním dílům francouzského klasicismu.
divadelní hry

Zdravý nemocný

189 Kč
168 Kč
Dobrý konec všechno spraví - 11%
Shakespearova hra Dobrý konec všechno spraví patří, stejně jako Něco za něco, k takzvaným hořkým komediím. Hořkým proto, že hlavní představitelka hry Helena si musí lásku svého manžela získat skvěle vymyšleným „postelovým trikem“.
divadelní hry

Dobrý konec všechno spraví

178 Kč
158 Kč
Fyzikové - 11%
Hlavním tématem dramatu je otázka odpovědnosti vědce za vynálezy, které mohou zničit svět. Protagonisty hry jsou tři fyzikové, kteří se skrývají v ústavu pro choromyslné a předstíráním duševní choroby chtějí zabránit zneužití plodů své práce.
divadelní hry

Fyzikové

206 Kč
183 Kč
Idealisti - 11%
Skupina alternativního divadla Tomatom se pokouší oslovit publikum představením zvažujícím možnosti duchovního života v dnešní České republice. O generaci mladší skupina divadelníků hledá ideální téma pro hru z masově automobilizované současnosti.
divadelní hry

Idealisti

206 Kč
183 Kč
Marat / Sade - 11%
Poprvé vychází tato slavná divadelní hra v překladu Ludvíka Kundery.
divadelní hry

Marat / Sade

189 Kč
168 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>