Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
učebnice - vzdělání

Vnitřní lékařství pro stomatology - 20%
Tuto základní učebnici v oboru ocení nejen studenti stomatologie, ale pro svou stručnost, přehlednost a výstižnost je přínosem jak pro mediky obecně ale i pro mladé lékaře všech zaměření.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vnitřní lékařství pro stomatology

407 Kč
326 Kč
Makroekonomie - 20%
Učebnice Makroekonomie předních pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze a Škody Auto Vysoké školy klade důraz na moderní makroekonomické koncepce a pokrývá tři stěžejní části makroekonomie, jimiž jsou dlouhodobý ekonomický růst, krátkodobé hospodářské fluktuace a monetární ekonomie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Makroekonomie

769 Kč
615 Kč
Čeština pro cizince B2 - 20%
(2x)
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B2. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čeština pro cizince B2

399 Kč
319 Kč
Fotbalová angličtina a němčina - 20%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Fotbalová angličtina a němčina

149 Kč
119 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
Čeština pro cizince B1 - 20%
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B1. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům. Najde své uplatnění na univerzitách v předmětech vztahujících se k praktickému jazyku, komerčních kurzech, v jazykových školách i letních intenzivních kurzech češtiny pro cizince.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čeština pro cizince B1

389 Kč
311 Kč
Einfach Deutsch - 20%

Učte se německy poslechem a mluvením nahlas. Ojedinělá učebnice a cvičebnice německého jazyka uplatňující metodu přímého mluvení. Spojuje vyčerpávající výklad gramatiky s množstvím zajímavých cvičebních vět. Procvičovat gramatiku a slovní zásobu budete hlavně poslechem CD a mluvením nahlas spolu s mluvčími.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Einfach Deutsch

189 Kč
151 Kč
Eutanázie - 20%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Eutanázie

220 Kč
176 Kč
Excel 2016 a 2019 - pokročilé nástroje - 20%
Kniha je určena všem uživatelům nejrozšířenějšího tabulkového kalkulátoru MS Excel, kteří se s Excelem již trochu seznámili a potřebují si rozšířit své znalosti o pokročilejší operace.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Excel 2016 a 2019 - pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>