Nejprodávanější hudba - červenec 2020

Divočiny
Album přináší 14 dětských písniček z autorské dílny českých muzikantů, kteří již 15 let pomáhají spolu s loutkáři hospitalizovaným dětem a seniorům v nemocnicích a léčebnách.

Divočiny

269 Kč
El Trap De Amor
Debutové album El Trap Del Amor od rappera Skinnyho Barbera, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero. Ten pro mladou českou rapovou scénu překvapivě spojuje pop-punkové kytary s tradičním beatem.

El Trap De Amor

287 Kč
Jako ryba ve vodě
DJ Wich se po třech letech od vydání dvakrát platinového alba Veni, Vidi, Wich hlásí s novým producentským počinem Jako ryba ve vodě, na kterém uslyšíte převážně česko-slovenské interprety.

Jako ryba ve vodě

287 Kč
Lament
Lament je ambiciozní projekt Jakuba Čermáka aka Cermaque, na kterém se podílelo třicet osm hudebníků a producentů. Od písničkářství k rapu a od folku k hiphopu a zpět. Jubilejní 10.studiová deska písničkáře Cermaque překračuje hranice žánrů i stylů.

Lament

449 Kč
Main Course
Main Course, vydané v roce 1975 pro značku RSO, je 13. album Bee Gees a jejich poslední album, které vydalo Atlantic Records v USA v rámci své distribuční smlouvy s Robertem Stigwoodem.

Main Course

800 Kč
Narodíme se jen jednou ...
(1x)
Vynikající český klavírista, skladatel a autor písniček pro děti i dospělé Petr Skoumal (1938–2014) své poslední koncerty hrál většinou v triu s Jaroslavem Olinem Nejezchlebou a Norbim Kovácsem. Jako jeho pocta vychází toto album.

Narodíme se jen jednou ...

270 Kč
On Sunset
Paul Weller je anglický hudebník, zpěvák a skladatel. Byl členem kapel The Jam a The Style Council. V roce 1991 se vydal na sólovou dráhu. Toto je jeho nové album On Sunset.

On Sunset

1 061 Kč
Víc nehledám...
V proslulém americkém studiu Quad v Nashvillu, kde vznikla například i nejslavnější nahrávka Neila Younga Harvest, ale i nové star Mylie Cyrus, Pavel Bobek pod producentským dohledem Luboše Maliny z Druhé trávy nahrál album coververzí Johnnyho Cashe.

Víc nehledám...

233 Kč
Workingman's Dead (50th Anniversary Deluxe Edition)
Workingman‘s Dead je studiové album americké skupiny Grateful Dead z roku 1970, které bylo časopisem Rolling Stone vyhlášeno nejlepší deskou onoho roku.

Workingman's Dead (50th Anniversary Deluxe Edition)

737 Kč
Život IMT Smile
Jedinečná výberovka mapuje život v hudbe slovenského fenoména IMT Smile. Album obsahuje skladby v live verziách, ktoré fanúškovia milujú ( Niekto ako kráľ/ A ja taka dzivočka). Piesne, ktoré nevyšli na albume IMT Smile - Hej Sokoly!

Život IMT Smile

323 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>