Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
sci-fi a fantasy

Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
sci-fi a fantasy

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Řeka bohů - 6%
Netradiční zobrazení budoucnosti exotické Indie zobrazuje zemi rozdrobenou na množství malých států. Vše je řízeno umělými inteligencemi, ačkoli jsou přísně sledovány ve strachu před možnou ztrátou kontroly.
sci-fi a fantasy

Řeka bohů

322 Kč
303 Kč
Sama čepel - 11%
(1x)
Sotva skončily války za sjednocení země, chystá se další, mnohem horší. Její bezprostřední hrozba svede dohromady tři nejnepravděpodobnější muže: barbarského bojovníka....
První kniha trilogie První přikázání.
sci-fi a fantasy

Sama čepel

368 Kč
327 Kč
Dřímota
Současný český thriller zkušené autorky sci-fi literatury. Tentokrát je její psaní obohaceno výraznými prvky hororu a fantasy.
sci-fi a fantasy

Dřímota

134 Kč
Fergus a létající kůň - 6%
(3x)
První z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
sci-fi a fantasy

Fergus a létající kůň

203 Kč
191 Kč
Koniáš - Vlk samotář - 11%
(1x)
Hrdina knihy Muž na stezce a románu Na ostří čepelí se vrací v novém příběhu. Nejmocnější z vládců pochopili, že za problémy, které znepříjemňují život stojí právě on. Začíná hon, který v historii nemá obdoby ...
sci-fi a fantasy

Koniáš - Vlk samotář

449 Kč
399 Kč
Sága o Hervaře - 11%
(2x)
Mytická sága patřící mezi klasická díla literatury starého Severu.
sci-fi a fantasy

Sága o Hervaře

300 Kč
266 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno II. - 6%
Druhý díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno II.

246 Kč
231 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno III. - 6%
Závěrečný díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno III.

304 Kč
286 Kč
Ohnivá píseň - Ohnivý vítr III - 6%
Třetí díl fantasy trilogie, která si už v mnoha zemích světa získala bezpočet nadšených čtenářů. Světu vládne krutost. Mantové opouštějí rozvaliny Panství a vydávají se na cestu do vlasti. Domů je může dovést jen Ira Hathová, ta však rychle slábne…
sci-fi a fantasy

Ohnivá píseň - Ohnivý vítr III

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 320 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>