Nejprodávanější tituly - červenec 2020
detektivky

Krev v jezeře - 11%
(2x)
Krev v jezeře je nejlepší kriminální román oblíbené finské autorky.
detektivky

Krev v jezeře

269 Kč
239 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Šifra mistra Leonarda - 6%
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

398 Kč
374 Kč
Děti a monstra - 11%
Pokračování příběhu padlého anděla, zrozeného na stránkách proslulého SANDMANA Neila Gaimana. Kniha LUCIFER: DĚTI A MONSTRA byla nominována na prestižní cenu Willa Eisnera a obsahuje čísla 5-13 pravidelné série LUCIFER.
detektivky

Děti a monstra

449 Kč
399 Kč
Loupež v P. - 20%
Autor Pfanner I. vydal v roce 2006 v nakladatelství Petrklíč svou první knihu pod názvem Clicheaux - Vražda v K. Nyní předkládá čtenářům nevšední publikaci Loupež v P. Kruh Kruhu . Jde o shot-gun story, krátký literární útvar.
detektivky
Ukázky

Loupež v P.

139 Kč
111 Kč
Pražský rozparovač
Praha, konec 14. století. Nedávno založené Nové Město se bouřlivě rozrůstá, ale přitahuje nejen poctivé řemeslníky a kupce, nýbrž i zloděje, podvodníky a násilníky. Jakubu Protivovi však dělá starosti tajemný rozparovač, který vraždí lehké ženštiny.
detektivky
Ukázky

Pražský rozparovač

169 Kč
Přes kočičí hřbet - 11%
(2x)
Hravě psaný román Simony Mahlerové-Šustkové vás vtáhne do děje hned od první kapitoly a rychlý sled událostí spolu s detektivní zápletkou vás udrží v napětí od začátku až do konce.
detektivky

Přes kočičí hřbet

179 Kč
159 Kč
Spirála smrti - 11%
(1x)
Nová kniha nejpopulárnější finské autorky detektivních románů.
detektivky

Spirála smrti

269 Kč
239 Kč
Znamení Jidáš
(3x)
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.
detektivky
Ukázky

Znamení Jidáš

199 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 5
V detektivních případech Tři studenti a Skandál v Čecháchučinkují: Viktor Preiss (Sherlock Holmes), Otakar Brousek st. (dr. Watson), Stanislav Zindulka, Jaroslav Kepka, Ivan Trojan, Miriam Kantorková, a další...
detektivky
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 5

84 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 361 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 > >>