Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
naučné, obrazové

Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
naučné, obrazové

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Příroda - Podívej se pod obrázek - 11%
Odklop okénko a nahlédni do kouzelného světa přírody. Prozkoumej lesy, řeky a jezírka. Podívej se, co se skrývá pod zemí, v korunách stromů a hustých křovích.
naučné, obrazové

Příroda - Podívej se pod obrázek

314 Kč
279 Kč
Šaty pro Amy - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro Amy

224 Kč
199 Kč
Tajemství na farmě
Přidrž si stránky knihy proti světlu nebo je prosviť zespodu baterkou… Nahlédni do stodoly, stájí, do valníku nebo na farmářské trhy.
naučné, obrazové

Tajemství na farmě

116 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.
naučné, obrazové

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné, obrazové
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Rozpustilé hrátky - V džungli se zvířátky - 11%
Rýmovaná knížka nejprve zvesela představí známá zvířátka, která žijí v džungli – a pak teprve přijde ta správná legrace! Ze skutečných zvířátek totiž můžeš vytvářet velkou spoustu zvířátek popletených!
naučné, obrazové
Ukázky

Rozpustilé hrátky - V džungli se zvířátky

161 Kč
143 Kč
Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
naučné, obrazové

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
naučné, obrazové

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>