Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
alternativní medicína

Úvod do Image Medicine - 11%
Tato kniha podává vysvětlení principů energetických a informačních odvětví Image Medicine, a také způsoby osvojování si obrazů nezbytných pro diagnostiku, léčbu a prevenci chorob.
alternativní medicína

Úvod do Image Medicine

198 Kč
176 Kč
Akupresura poklepem - 11%
Stačí pár minut denně a budete se cítit opět skvěle. Teorie drah a spojnic je základem čínské tradiční medicíny, a přestože je stará přes 2500 let, využívá se hojně i v současnosti.
alternativní medicína

Akupresura poklepem

268 Kč
238 Kč
Akupresura pro začátečníky - 11%
Moderní pojetí starověké praktiky zpřístupňuje akupresuru nové generaci čtenářů. Číňané už tisíce let zkoumají účinky tlaku na konkrétní místa v těle při léčbě potíží počínaje únavou, přes bolest až po nejrůznější onemocnění.
alternativní medicína

Akupresura pro začátečníky

242 Kč
215 Kč
Léčivá pavučina a dalších 99 záhad a zázraků
Záhadoložka Olga Krumlovská a vědec Jiří Alexa vydali před dvaceti lety knihu Léčivá pavučina a dalších 77 zázraků, která osobitým způsobem spojovala esoterický a vědecký způsob nazírání na neobvyklé jevy a metody alternativní medicíny.
alternativní medicína

Léčivá pavučina a dalších 99 záhad a zázraků

89 Kč
Orgánové hodiny - 11%
(1x)
Naslouchejte přirozenému rytmu svého těla a budete mnohem zdravější. Podle čínské medicíny funguje tělo v určitém rytmu podle různých denních i ročních období, a tak je každá doba příhodná pro jinou činnost.
alternativní medicína

Orgánové hodiny

223 Kč
198 Kč
Léčení bez chemie - 11%
Kniha přináší neobvyklý pohled na zdraví člověka a ještě neobvyklejší možnosti jeho léčení. Vychází z dlouholetých zkušeností zakladatele české onkologie MUDr. Miroslava Pekárka.
alternativní medicína

Léčení bez chemie

252 Kč
224 Kč
Poznáváme homeopatii - 11%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
alternativní medicína

Poznáváme homeopatii

224 Kč
199 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
alternativní medicína

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
100 praktických použití aromaterapie - 11%
Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní. Autorka, uznávaná světová odbornice, nabízí cestu, která je přirozená, přírodní a dostupná. Své obrovské znalosti převedla tentokrát do nevelké, přehledné a tím užitečnější formy.
alternativní medicína

100 praktických použití aromaterapie

233 Kč
207 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
alternativní medicína

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>