Nejprodávanější knihy - červenec 2020
biologie

Evoluční tání aneb o původu rodů - 11%
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.
biologie

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
276 Kč
Znaky a významy v evoluci - 11%
(1x)
Co předurčuje bakterii, člověka nebo růži k tomu, že rozumí světu? Jak se Homo sapiens proměnil za posledních 40 000 let, biologie donedávna opomíjela.
biologie
Ukázky

Znaky a významy v evoluci

198 Kč
176 Kč
Čistota a nebezpečí - 11%
Přední britská antropoložka Mary Douglasová si za předmět dnes již klasické práce Čistota a nebezpečí zvolila analýzu idejí čistoty, nečistoty, znečištění a tabu.
biologie

Čistota a nebezpečí

313 Kč
278 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
biologie
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Tělo - 11%
Předmětem knihy Tělo: čichat, česat, hmatat, propichovat, řezat je sociální a kulturní analýza lidského těla a jeho vybraných částí.
biologie

Tělo

260 Kč
231 Kč
Největší show pod Sluncem - 6%
(2x)
Biologická evoluce není "pouhou teorií", ale skutečností. Kniha známého britského biologa a popularizátora vědy nám ukáže fungování evoluce z mnoha pohledů.
biologie

Největší show pod Sluncem

509 Kč
479 Kč
Střetnutí paradigmat a řád živé skutečnosti - 11%
(1x)

Kniha zkoumá nová paradigmata v současné biologii a do hloubky se zabývá přínosem vědců jako jsou Richard Dawkins, Barbara McClintock, Adolf Portmann, D. Bohm, R. Sheldrake a G. Bateson.

biologie

Střetnutí paradigmat a řád živé skutečnosti

324 Kč
288 Kč
Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
biologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3