Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
psychologie pro každého

Strach - 20%
Strach je každodenním společníkem moderního člověka; bojíme se minulosti, budoucnosti či ztráty zaměstnání, máme strach z nemoci i ze stáří a obáváme se, že přijdeme o všechno, co milujeme.
psychologie pro každého
Ukázky

Strach

179 Kč
143 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie pro každého
Ukázky

Posvátná prostitutka

198 Kč
158 Kč
Psychopat v mém mozku - 20%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychopat v mém mozku

261 Kč
209 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
psychologie pro každého
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
psychologie pro každého
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie pro každého
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
psychologie pro každého
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Jak překonat nízké sebevědomí - 20%
Tato knížka vám pomůže vymanit se z bludného kruhu negativního vnímání sebe sama, naučí vás umění sebepřijetí a umožní změnit váš život k lepšímu.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak překonat nízké sebevědomí

254 Kč
203 Kč
Jak vzniká důvěra - 20%
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak vzniká důvěra

165 Kč
132 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>