Nejprodávanější tituly - červenec 2020
romány

Dívka na útěku
Píše se rok 1926 a Anna Dartonová je na útěku před zločinem, který byla přinucena spáchat.
romány

Dívka na útěku

404 Kč
Osvětimský proces
(1x)
Eva, absolventka tlumočnické školy a nejmladší dcera rodiny Bruhnsových, má krátce před zásnubami, když ji její agentura nečekaně požádá, aby překládala u mezinárodního tribunálu výpovědi bývalých polských vězňů, kteří přežili koncentrační tábor.
romány

Osvětimský proces

323 Kč
Tajemství osudu
(2x)

Příběh muže, kterému šlechtický titul štěstí nepřinesl, a jeho vnučky, která ho celý život hledala, je napsán podle skutečných událostí. Líčí život tří generací jedné rodiny a zavede nás do Vídně, ale také do Děčína, Ostravy, Karviné i Havířova

romány
Ukázky

Tajemství osudu

179 Kč
Tak daleko, tak blízko
Třicátnice Tereza si píše deník ve Španělsku, její matka Hana zaznamenává své myšlenky v Praze. Dělí je od sebe půlka Evropy a spousta nevyřčených vět. Rozešly se jejich cesty proto, aby se jednou vzájemně pochopily a byly si opět blíž? Ani svatba s cizincem a mateřství Tereze její sen o novém životě nesplní.
romány
Ukázky

Tak daleko, tak blízko

199 Kč
Bohemia
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.
romány

Bohemia

269 Kč
Záležitost lásky
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romány

Záležitost lásky

260 Kč
Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Růže a čokoláda
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
Strach a hnus v Las Vegas
Strach a hnus v Las Vegas představuje jedno z nejpřesvědčivějších a nejčtivějších svědectví o konci éry hippies a zároveň jde o nadčasový text, který se stal milníkem moderní americké literatury a základním dílem tzv. gonzo žurnalismu
romány

Strach a hnus v Las Vegas

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>