Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
detektivky

Chrámová věž - 11%
Richard Pokora je talentovaný mladý vědec, který získal prestižní ocenění již jako student. Má proto příležitost dál pracovat na svých vědeckých objevech ve významném výzkumném centru v Paříži.
detektivky

Chrámová věž

251 Kč
223 Kč
KAR - 11%
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky

KAR

358 Kč
318 Kč
Případy soudce Ti. Čínská medicina ve službách vrahů - 11%
Smrt člena císařského dvora vyvolá povyk, protože panuje podezření, že se ho opovážil otrávit jeden z lékařů. Vyšetřováním vraždy je pověřen soudce Ti, který se vydává do Velké lékařské služby, instituce, jež shromažďuje veškeré lékařské vědění.
detektivky

Případy soudce Ti. Čínská medicina ve službách vrahů

243 Kč
216 Kč
Rychlopalba - 11%
(3x)
Kriminální román.
detektivky
Ukázky

Rychlopalba

358 Kč
318 Kč
Podfuk v Marseille - 11%
Marseille … je to zvláštní místo, založené před více jak šestadvaceti stoletími, dříve než Paříž začali nazývat Paříž. A ve srovnání s ní je rozlohou Marseille dvojnásobná a po celém pobřeží zastavěná. Snad s výjimkou jedné kouzelné zátoky...
detektivky

Podfuk v Marseille

197 Kč
175 Kč
Pokrevní pouta - 11%
(2x)
Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici?
detektivky

Pokrevní pouta

413 Kč
367 Kč
Matkovražedkyně - 11%
Mrtvá matka a tři dcery, z nichž každá měla dobrý motiv i příležitost. Napjatý vztah matek a dcer se opakuje v mnoha rodinách a v každé generaci. Proč a jak zemřela teta Meluzína a která z dcer jí k tomu dopomohla?
detektivky

Matkovražedkyně

269 Kč
239 Kč
Vražda na blatech - 11%
(2x)
Jedna dívka utopená v bažině, druhá probodená dřevěným kolíkem a třetí s podříznutým hrdlem.
detektivky

Vražda na blatech

314 Kč
279 Kč
Zapomenuté dívky
(3x)
V lese je nalezena mrtvá žena s výrazně zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale žena nikomu nechybí a v seznamech pohřešovaných nikdo podobný nefiguruje... Mezinárodní bestseller oceňované dánské autorky krimi.
detektivky

Zapomenuté dívky

269 Kč
Červený drak - 11%
(2x)
První kniha série o Hannibalu Lecterovi. Francis Dolarhyde pracuje ve filmových laboratořích a na své okolí působí jako pracovitý a uzavřený člověk. Francis je však fyzicky poznamenaný šílenec.
detektivky

Červený drak

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>