Nejprodávanější tituly - červenec 2020

Anatomie melancholie
Kniha Roberta Burtona o melancholii vyšla poprvé v roce 1621 a patří k nejznámějším a nejčtenějším naučným dílům té doby. Její téma je však prastaré, jako první je pojednal již Aristotelés.
Ukázky

Anatomie melancholie

447 Kč
Bhútán, má láska
(1x)
Krajina a příroda vypadaly na internetu nedotčeně, průzračně, nádherně, mimo veškeré kategorie. Ihned jsem zatoužila ještě jednou, naposledy, překonat sebe sama, své strachy z létání, výšek, z neznámého, ze své kondice a věku – a jet.

Bhútán, má láska

323 Kč
Jeden z nás
(8x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů.

Jeden z nás

314 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.

Máme na vybranou

359 Kč
12 pravidel pro život
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu
(5x)
Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

220 Kč
Pivo na Loiře
(1x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
Ukázky

Pivo na Loiře

268 Kč
Zápas o evropskou nadvládu
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
Dcery nové doby
(4x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

357 Kč
Finch
(5x)
John Finch je detektivem v Ambře, městě okupovaném a terorizovaném tajemnými bytostmi z podzemí, zvanými „šeďáci“. Prastaré město se propadá do anarchie, šeďácké houby a plísně bují na domech i v lidech, povstalecké síly jsou demoralizovány...

Finch

439 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>