Nejprodávanější knihy - červenec 2020
hobby

Šití

Více než 200 rad, postupů a výrobních tajemství pro pokročilé i začátečníky

Šijete, nebo se tomu teprve chcete učit? Kniha Lorny Knightové z oblíbené řady „Jak na to" se v každém případě stane vaším osobním rádcem.

hobby

Šití

314 Kč
Zálepky – pečetky – jiné známky
(1x)
Reklamní nálepky nebo známky? – Zjevem se jedná o známky jen zdánlivě, přestože někdo takové pojmenování užívá na základě rodové podoby s poštovní známkou. Okraje jsou perforované a vyobrazení na nich oplývá krásou.
hobby

Zálepky – pečetky – jiné známky

116 Kč
Háčkování
Háčkovat se naučíte vmžiku! Krok za krokem vás naučíme jak si vytvořit mistrovské dílo! V tomto kurzu se naučíte základy háčkování, ukážeme vám pár výrobků, které si zhotovíte vlastníma rukama.
hobby

Háčkování

179 Kč
Pouliční fotografie
Publikace je základním průvodcem pro každého, kdo by se chtěl věnovat pouliční (street) fotografii. Na rozdíl od jiných knih o fotografování, se tato více zabývá i chováním fotografa.
hobby

Pouliční fotografie

242 Kč
Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic
Publikace je určena těm, kdo se zajímají o historii vývoje loveckých zbraní a s nimi těsně související historii lovu v lidských dějinách. Kdo chce vědět, co obnáší les a zvěř, proč se má o ně pečovat a jak se to dělá tak, aby se to dělalo co nejlépe.
hobby

Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic

179 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4