Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
rodina a dítě

Objevování dítěte - 11%
(1x)
Systém montessoriovské pedagogiky je tu představen jako výsledek autorčina hledání a ověřování nejvhodnějšího způsobu vzdělávání malých dětí nejen ve školách a předškolních zařízeních, ale také v rodině.
rodina a dítě

Objevování dítěte

386 Kč
343 Kč
Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
rodina a dítě

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
rodina a dítě

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Šaty pro Moheu - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
rodina a dítě
Ukázky

Šaty pro Moheu

224 Kč
199 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
rodina a dítě

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
rodina a dítě

Barvy

203 Kč
180 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
rodina a dítě
Ukázky

Jemným dotykem

260 Kč
208 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
rodina a dítě

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
rodina a dítě

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
rodina a dítě

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 210 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>