Nejprodávanější knihy - červenec 2020
leporela

Kubík bez dudlíku - 11%
Leporelo vypráví o klukovi Kubíkovi, který se bez svého dudlíku nehne ani na krok. Stále ho musí mít v puse. Jak Kubovi pomoci, aby se s dudlíkem rozloučil?
leporela

Kubík bez dudlíku

89 Kč
79 Kč
Ledové království - Bav se s Olafem - 11%
Olaf není jen tak obyčejný sněhulák. Vždyť ho kdysi vyčarovala malá princezna Elsa pro radost! Olaf má rád slunce, tropické pláže a taky zábavu. Stačí, když si vzpomene, a rázem je kolem něj všechno jinak. Nevěříš?
leporela

Ledové království - Bav se s Olafem

242 Kč
215 Kč
Miminka - První černobílá knížka pro miminko - 11%
Tuto okouzlující knížečku s obrázky miminek si s vámi bude vaše děťátko prohlížet moc rádo. Uvidí, jak se miminko na obrázku schovává nebo se jde koupat.
leporela

Miminka - První černobílá knížka pro miminko

143 Kč
127 Kč
Minipohádky – Kocour v botách - 11%
(1x)
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
leporela

Minipohádky – Kocour v botách

224 Kč
199 Kč
Moje velká obrázková knížka - 11%
Základní slovní zásoba v knize s jednoduchými ilustracemi. Poznávej oblečení, zvířata, ovoce a zeleninu, dopravní prostředky a nauč se je pojmenovat.
leporela

Moje velká obrázková knížka

269 Kč
239 Kč
Na stavbě - Nakoukni dovnitř
Jaké báječné stroje a dopravní prostředky najdeš na stavbě? To zjistíš v této rozmilé knížce s okénky, která si můžeš otevřít a nakouknout dovnitř.
leporela

Na stavbě - Nakoukni dovnitř

98 Kč
Neobyčejná přátelství v přírodě
(1x)
Kdo se ve světě přírody kamarádí? Kdo si pomáhá? Kdo komu připravuje snídani? Kdo koho s péčí ohryzává? Kocour Mourek provede nejmenší děti úžasným světem přírody, ve kterém vznikají neobyčejná a vzácná přátelství mezi zvířátky a rostlinkami, rostlinkami a houbami a houbami a zvířátky.
leporela

Neobyčejná přátelství v přírodě

287 Kč
O kohoutkovi a slepičce - 11%
Rozkládací výsekové leporelo vypráví nejmenším čtenářům o nenasytném kohoutkovi a starostlivé slepičce. Známou lidovou pohádku, kterou si děti snadno zapamatují a i ti nejmenší si ji mohou zahrát, doplňují krásné ilustrace Antonína Šplíchala.
leporela

O kohoutkovi a slepičce

71 Kč
63 Kč
O odvážném autíčku - 11%
(2x)
Leporelo pro všechny malé cestovatele.
leporela

O odvážném autíčku

116 Kč
103 Kč
O veliké řepě - 11%
Pohádka O veliké řepě patří k nejznámějším a nejoblíbenějším pohádkám pro nejmenší. Děti si ji snadno zapamatují a i ti nejmenší si ji mohou zahrát. Leporelo doplňují krásné ilustrace Antonína Šplíchala. Pro děti od tří let.
leporela

O veliké řepě

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>