Nejprodávanější knihy - červenec 2020
alternativní medicína

Naslouchat univerzu - 11%
Alfred A. Tomatis (1920-2001) byl světoznámým lékařem, odborníkem na v oblasti ušního, nosního a krčního lékařství a badatelem v oblasti akustiky. Je autorem alternativního lékařského postupu založeného na slyšení a poslouchání.
alternativní medicína

Naslouchat univerzu

313 Kč
278 Kč
Paracelsovo lékařství - 11%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
alternativní medicína

Paracelsovo lékařství

719 Kč
639 Kč
Praktická homeopatie - 11%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
alternativní medicína

Praktická homeopatie

323 Kč
287 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
alternativní medicína

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
alternativní medicína

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Akupresura poklepem - 11%

EFT znamená Emotional Freedom Techniques, což je metoda, kterou vynalezl Gary Craig. Také se jí říká terapie energetického pole. Západní znalosti psychoterapie a NLP (neurolingvistického programování) se tu spojují s tradičním čínským pojetím medicí

alternativní medicína

Akupresura poklepem

295 Kč
262 Kč
Homeopatie pro děti - 11%
Průvodce rodičů pro domácí léčbu běžných dětských nemocí a problémů. Angličtí autoři srozumitelně a názorně radí, jak vybrat lék vhodný pro tu či onu zdravotní potíž a jak ji homeopatickými prostředky zvládnout.
alternativní medicína

Homeopatie pro děti

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>