Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
zdraví a výchova dětí

Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Analýza vyučování - 20%
Vyučovací proces lze poměrně jednoduše a jednoznačně vymezit - žáci se učí a učitel řídí jejich učební činnosti. Ale vyučování je i přes všechna možná jednoduchá vymezení poměrně složitým procesem, do kterého vstupuje mnoho prvků.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Analýza vyučování

271 Kč
217 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Zážitkově pedagogické učení - 20%
Publikace slouží především jako metodicko-praktický materiál všem pedagogickým pracovníkům zajímajícím se o zážitkovou pedagogiku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Zážitkově pedagogické učení

246 Kč
197 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>