Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
společenské vědy

Kdo chytá v síti - 20%
(4x)

Dokumentární kniha o zneužívání dětí na internetu Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti.

společenské vědy
Ukázky

Kdo chytá v síti

249 Kč
199 Kč
Labyrintem revoluce
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
společenské vědy
Ukázky

Labyrintem revoluce

398 Kč
Muzikálové pohádky - 20%
Pusťte se s dětmi do přípravy velkého muzikálu!
společenské vědy
Ukázky

Muzikálové pohádky

254 Kč
203 Kč
Velký čínský národ - 20%
Čína i nacionalismus patří v současnosti mezi ústřední společenská témata. S rostoucí geopolitickou mocí Číny vyvstává stále více potřeba tomuto vzmáhajícímu se kolosu porozumět.
společenské vědy
Ukázky

Velký čínský národ

130 Kč
104 Kč
Zemský ráj jen na pohled - 20%
Už dost bylo sentimentu a růžových brýlí. Opravdu je Česká republika ráj na zemi, jak se mnozí domnívají? Polský novinář a bohemista Michał Zabłocki ve svých provokativních reportážních úvahách neukazuje chalupářskou idylu, ale rýpe do českého rasismu, alkoholismu, korupce či bolavých míst nedávné historie.
společenské vědy
Ukázky

Zemský ráj jen na pohled

189 Kč
151 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Eutanázie - 20%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
společenské vědy
Ukázky

Eutanázie

220 Kč
176 Kč
Feministky nenosí růžovou a jiné lži - 20%
(2x)

Inspirativní sbírka esejí známých žen, pro které feminismus něco znamená  Feminismus. Dnes hodně diskutované téma. Co ale vlastně toto slovo na F znamená? Známé ženy ukazují svoji vlastní cestu k osobnímu chápání feminismu.

společenské vědy
Ukázky

Feministky nenosí růžovou a jiné lži

279 Kč
223 Kč
In Quest of History On Czech Statehood and Identity - 20%
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
společenské vědy
Ukázky

In Quest of History On Czech Statehood and Identity

280 Kč
224 Kč
Kdo vládne světu? - 20%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
společenské vědy
Ukázky

Kdo vládne světu?

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 96 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>