Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
psychologie

Úzkostný pacient - 11%
(2x)
Pocity úzkosti a strachu nás doprovázejí celým životem, někdy však mohou nabýt podoby nemoci. Chorobné úzkostné stavy se vyskytují v populaci mnohem častěji, než lékaři předpokládají.
psychologie

Úzkostný pacient

270 Kč
240 Kč
Blíž tě nepustím - 11%
Přebíráte úkoly, které vám nenáleží? Je pro vás těžké říkat „ne“? Nasáváte do sebe často cizí pocity? A když se unavíte, máte sklon se před celým světem úplně uzavřít?
psychologie

Blíž tě nepustím

314 Kč
279 Kč
Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
Tajemství řeči těla - 11%
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
psychologie

Tajemství řeči těla

269 Kč
239 Kč
Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Přiměřená sebeobrana - 11%

Sebeobrana je umění, jak přežít nebezpečnou situaci a nenechat se za svůj postup zavřít. Klíčové slovo zní: přiměřenost. Jenže jak ji odhadnout? Východiskem je uvědomit si, že konflikt začíná mnohem dřív, než dojde k prvnímu úderu.

psychologie

Přiměřená sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
psychologie

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Budování citového pouta - 11%
(1x)
Přelomová kniha pro jakéhokoli rodiče nebo kohokoli jiného, kdo chce lépe porozumět sobě sama, svým vztahům a životu.
psychologie

Budování citového pouta

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 176 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>