Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
ekonomie

Inovace je rozhodnutí - 20%
Jak zajistit, aby ve firmě vznikaly a byly úspěšně dokončovány produktové, procesní a organizační inovace? Jakých je šest klíčových kompetencí inovativní firmy? Na tyto a mnohé další otázky vám odpoví zkušený autor.
ekonomie
Ukázky

Inovace je rozhodnutí

254 Kč
203 Kč
Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky - 4%
Zkušený autor, který jako manažer a konzultant osobně vedl tisíce pohovorů, vám poradí, jak postupovat a čeho se vyvarovat při nejčastějších rozhovorech s podřízenými pracovníky – při výběrových, hodnoticích, obtížných a rozvojových pohovorech.
ekonomie
Ukázky

Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky

253 Kč
244 Kč
Kreativita a efektivita v marketingové komunikaci - 20%
Monografie „Kreativita a efektivita v marketingové komunikace“ je sedmou částí monografické řady „Protipóly marketingové komunikace“.
ekonomie
Ukázky

Kreativita a efektivita v marketingové komunikaci

69 Kč
55 Kč
Makroekonomická analýza - teorie a praxe - 20%
Na trhu ojedinělá publikace uplatňuje komplexní přístup vycházející z inovovaného systému národních účtů (ESA2010) a na něj navazujících inovovaných manuálů (platební bilance, vládní finance).
ekonomie
Ukázky

Makroekonomická analýza - teorie a praxe

424 Kč
339 Kč
Management zákaznických řešení - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se zabývá problematikou Customer Solutions Managementu (CSM) neboli managementu zákaznických řešení.
ekonomie
Ukázky

Management zákaznických řešení

212 Kč
170 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Probuzený milionář - 20%
Joe Vitale, spoluautor bestselleru a filmu Tajemství, vám ve své nové knize odhalí zákon přitažlivosti peněz. Příliv financí si totiž v životě sami blokujeme svými škodlivými postoji a návyky.
ekonomie
Ukázky

Probuzený milionář

229 Kč
183 Kč
Etika v podnikání a hodnoty trhu - 20%
Publikace uznávaných autorů přináší nový a hlubší pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení, které jsou v české odborné literatuře dosud málo známé.
ekonomie
Ukázky

Etika v podnikání a hodnoty trhu

246 Kč
197 Kč
Investování pro začátečníky - 20%
(1x)
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít a abyste byli chytřejší než finanční poradce, kterému pak nenaletíte.
ekonomie
Ukázky

Investování pro začátečníky

144 Kč
115 Kč
Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu - 20%
Autor bestselleru Jak z dobré firmy udělat skvělou (Good to Great) ve své další knize odhaluje, co odlišuje trvale úspěšné firmy od těch ostatních. Kniha nabitá stovkami příkladů nabízí praktické koncepty, které mohou aplikovat manažeři a podnikatelé
ekonomie
Ukázky

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 77 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>