Nejprodávanější knihy - červenec 2020
romány

Sestra ve stínu
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí zrůzných koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra ve stínu

395 Kč
Sestry Springovy
Děvčata Springova vyrůstají na vojenské základně v New Orleans. Každá ze sester je úplně jiná a všechny dohromady představují živelnou pohromu.
romány

Sestry Springovy

269 Kč
Spřízněná duše
(1x)
Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu.
romány

Spřízněná duše

269 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.
romány

Úplně cizí lidé

359 Kč
Ve tvých snech
Emmaline Nealová nutně potřebuje rande. Stačí jedno rande – aby zvládla svatbu exsnoubence a nezbláznila se. Ovšem v Manningsportu není moc velký výběr.
romány

Ve tvých snech

269 Kč
Velký Gatsby
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Kroky v dešti
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romány

Kroky v dešti

269 Kč
Mrtvá schránka
Vypravěčem románu Mrtvá schránka je mladý muž, který po divokém dospívání vstoupil do cizinecké legie a nyní si obstarává peníze tím, že do pečlivě vybudované sítě schránek posílá z Jižní Ameriky tenoučké obálky s důkladně zabaleným bílým práškem.
romány
Ukázky

Mrtvá schránka

179 Kč
Nevyvážený pár
Dívám se na muže, kterého miluji. Nacházíme se na pokraji katastrofy. Zdá se, že se usmívá ze spánku, a mě najednou přepadne touha udusit ho polštářem. Tato slova patří Angelice Lagermarkové, kadeřnici Salonu d’Amour ve Visby.
romány

Nevyvážený pár

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 62 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>