Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
učebnice - vzdělání

Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Něco z Fulghuma II / From Fulghum II - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání z Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma II / From Fulghum II

168 Kč
134 Kč
Ateroskleróza - 20%
Kniha obsahuje výběr nejvýznamnějších přednášek pracovníků IV. interní kliniky 1. LF UK a VFN v Praze, které byly prezentovány v poslední době na kongresu Atherosklerosa, odborné akci s 12letou tradicí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ateroskleróza

297 Kč
238 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Daseinsanalýza - 20%
Zejména studenti humanitních oborů, filozofové a psychoterapeuti jistě ocení novou knihu renomovaného českého autora doc. PhDr. Pavla Hlavinky, Ph.D.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Daseinsanalýza

125 Kč
100 Kč
Vojenská toxikologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá vysoce jedovatými bojovými otravnými látkami a látkami zvláštního účinku (např. psychicky zneschopňujícími).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vojenská toxikologie

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5