Nejprodávanější hudba - červenec 2020

Keeper Of The Seven Keys Part 1
Keeper of the Seven Keys Part 1 je druhé studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Mnohdy je považováno za jedno z nejlepších alb skupiny, stejně tak se mu přičítá velký podíl na vývoji power metalu. Z alba vzešel singl „Future

Keeper Of The Seven Keys Part 1

647 Kč
Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars
Reedice pátého alba Davida Bowieho - Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars z roku 1972.

Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars

575 Kč
Rozhledna
Rozhledna je třetí řadové album písničkáře Petra Linharta, dříve člena kapel Majerovy brzdové tabulky a Čp. 8., muže inspirovaného krajinami a jejich příběhy.

Rozhledna

261 Kč
Walls of Jericho
Walls of Jericho je první studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Vydáno bylo roku 1985 a sehrálo zásadní vliv ve vývoji speed metalu.

Walls of Jericho

647 Kč
Bonsai
Dvojalbum mapuje historii české folkové skupiny Bonsai (1981-1987) založené studenty pražské lékařské fakulty, laureátů interpretační Porty v letech 1983 a 1984. Bohatě vypravené vydání obsahuje reprezentativní kolekci čtyřiceti koncertních nahrávek.

Bonsai

351 Kč
Live After Death
Reedice živého alba Live After Death kapely Iron Maiden.

Live After Death

1 061 Kč
Opýtaj sa Malana
Na CD Opýtaj sa Malana se představí horňácký zpěvák Martin Prachař, jeden z nejvýraznějších interpretů lidové písně na Moravě, jehož domovskou kapelou se stala Musica Folklorica.

Opýtaj sa Malana

224 Kč
Recto Verso
Vinylová reedice druhé studiové desky francouzské zpěvačky, která původně vyšla v roce 2013. Obsahuje šest bonusových nahrávek.

Recto Verso

944 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

Tenkrát

242 Kč
Brána poutníků CD + DVD
Oratorium inspirované odkazem sv. Vojtěcha. Brána poutníků (CD a DVD) je záznam díla Jiřího Pavlici v koncertním provedení mezinárodního projektu Europera a pod vedením dirigenta Miloše Krejčího.

Brána poutníků CD + DVD

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>